​Fødselsangst - bliv fri af angsten

Fødselsangst kan opstå hos dig der skal have dit første barn eller hos dig der har født før og oplevet en dårlig eller traumatisk fødsel. Hos Nina Brændgaard har jeg mødt mange førstegangsgravide der seriøst har overvejet at adoptere på grund af angsten for at føde og gravide der har udsat det med at få børn i årevis, fordi de ikke tør. Har du før haft en dårlig eller traumatisk oplevelse, vil det at blive gravid vække angsten for det, der nu skal ske igen. 

Jeg har min klinik i Lyngby og tager i mod kunder fra Hellerup og resten af Nordsjælland, men jeg tilbyder også samtaler over Skype.

Du ønsker dig brændende at få dit barn - men hvordan skal det gå med fødslen?

Måske er du en af de kvinder, der ikke kan forestille sig, at der skal komme et barn ud af dig - dernede. Du er hunderæd for smerten, for alt det grusomme du har hørt kan ske under en fødsel, for at gå i stykker og for at miste kontrollen - og du kan ikke se dig selv i det der med at føde.

Når du tænker på fødslen, oplever du så, at du får hjertebanken, koldsved og føler dig utilpas og ked af det? Du kender måske til, at du forsøger at løse problemet ved at tale med veninderne og læse alt, hvad der står på google om fødsel? Oplever du, at det ikke rigtigt hjælper og at det forbliver uafklaret, kaotisk og angstfuldt indeni dig?

Du vil gerne gøre det bedste for dit barn og drømmer om en god fødselsoplevelse, men du tør ikke føde og kan ikke se din vej ud af det.

Det hjælper at se på din fødselsangst

Årsagerne til fødselsangst er mange. For at nævne nogle få kunne det være traume, sorg eller tab af kontrol. Angsten er en irrationel størrelse og kan være svær at sætte ord på. 

Jeg kan hjælpe dig med at gå bag om angsten, for når du ser hvad den handler om opløses den. Når angsten er forvandlet til noget konkret, er den lettere at arbejde med og du vil kunne forberede dig til fødslen på en konstruktiv måde.

​Jeg har mange års erfaring med gravide med fødselsangst og jeg har set hvordan gravide går ud af min dør, med en helt ny afklarethed og ro. 

Det er vigtigt at få placeret gamle traumer og dårlige oplevelser på rette hylde, så de kan blive hvor de hører til og ikke fylder uhensigtsmæssigt i graviditeten, fødslen og modtagelsen af dit nye barn.

Selvom det kan føles helt uoverskueligt at tage hul på noget der fylder så meget, så er det din chance for, at give dig og dit barn de bedste betingelser for en god start sammen. Jeg kender og respekterer den sårbarhed, vi kvinder har i forhold til at skulle være mor og i forhold til vores børn, derfor arbejder jeg nænsomt med dig og med respekt for dine grænser. For det meste skal der kun få samtaler til, for at opleve en ny ro og afklarethed. At se på fødselsangsten er en mulighed for vækst, der vil give dig fornyet psykisk styrke og være givtigt for dig og din familie.

Læs mere om Psykoterapi og graviditet her eller om psykoterapi her

​​

Du er velkommen til at kontakte mig

​​Jeg tager gerne et uforpligtende samtale eller et kort møde med dig, så du kan finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig med din fødselsangst. Du kan ringe til mig på telefon 22 98 70 17 eller skrive til mig på kontakt@ninabraendgaard.dk.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Nina Brændgaard​

Lyngby Hovedgade 96, st,

2800 Kgs Lyngby

Tlf.:22 98 70 17

E-mail: kontakt@ninabraendgaard.dk

CVR: 31908035

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​​