Om mig​

Min ekspertise er krydsfeltet mellem psykoterapien og graviditet, fødsel og barsel. Jeg er meget optaget af det psykiske liv - og de psykiske udfordringer - der kan være i netop denne periode. Det ligger mig på sinde, at man som kommende forælder må være så klar som muligt, at man kan tage godt imod det nye barn og skabe det bedste fundament for familiens trivsel.

Jeg har klienter med meget forskellige udfordringer i livet, ofte er der omkring parforhold og familie, men også tab, stressrelaterede tilstande, angst og depression. Mange kommer med en sårbarhed og usikkerhed overfor, hvordan man begår sig i livet, som sig selv - noget jeg også kender fra mit eget liv.

Jeg er taknemmelig for, hvor min egen proces har ført mig hen og det minder mig konstant om, hvor langt man kan nå med psykoterapien. Jeg har haft mine bump på vejen, men udfordrende relationer, brud, stress og en hård skilsmisse.

Jeg har nu en skøn familie, og bor med min mand, min store dreng og vores to små børn, en dreng og en pige. Jeg er blevet mor igen i en alder af 40 år plus og jeg har tre vidt forskellige fødselsoplevelser med mig.

​Jeg er selvstændig Psykoterapeut MPF og Jordemoder og har min klinik i Lyngby.

Jeg er uddannet jordemoder i 1998. Siden 2009 har jeg arbejdet med kvinder og par, med fødselsangst eller som tidligere har haft en dårlig eller traumatisk fødselsoplevelse. Her har jeg haft samtaler med henved 1000 forskellige kvinder og par om deres oplevelser og hjulpet dem videre.

Jeg er organisk psykoterapeut fra 2008, uddannet ved Akademiet for psykoterapi. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF), som er din garanti for min uddannelses kvalitet. I 2009 tog jeg et kursus i Tab og traume, ved Marianne Davidsen-Nielsen. Jeg har haft private klienter siden 2007.

Jeg samarbejder desuden med Crecea krisekorps, hvor jeg siden 2008 har ydet krisehjælp og psykologisk rådgivning fx i forbindelse med røveri, overfald, stress, dødsfald og andre arbejdsmæssige eller private udfordringer.

Jeg går selv regelmæssigt i psykoterapi og modtager supervision, så jeg hele tiden kan holde mig skarp og blive bedre til det arbejde, som jeg holder så meget af.

Jeg har tavshedspligt og arbejder efter psykoterapeutforeningens etik regler. 

Læs mere om etikregler på psykoterapeutforeningen

Jeg glæder mig til at møde dig.​

Du er velkommen til at kontakte mig

​Jeg tager gerne et uforpligtende samtale eller et kort møde med dig, så du kan finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig. Du kan ringe til mig på telefon 22 98 70 17 eller skrive til mig på kontakt@ninabraendgaard.dk.

Adresse

​Nina Brændgaard​

Lyngby Hovedgade 96, st,

2800 Kgs Lyngby

Tlf.:22 98 70 17

E-mail: kontakt@ninabraendgaard.dk

CVR: 31908035

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​​