Psykoterapi er en investering i sig selv

Søger du en psykoterapeut, som kan hjælpe dig til en større forståelse af dig selv? Hos Nina Brændgaard i Lyngby tilbyder jeg psykoterapi​ og har også klienter fra Hellerup samt resten af Nordsjælland. 

Gennem psykoterapi kan du lære, at blive bedre til at være dig selv. Du kan blive bedre til at mærke og give udtryk for dine følelser og behov, til at være tilstede i nuet og tage ansvar for dit liv. Gennem terapien kan du få afsluttet uafsluttede situationer, så de ikke forstyrrer i dit liv og tager din energi. Ved at lære din krops signaler at kende, kan du få en dybere forståelse for dine reaktionsmønstre, adfærd og vaner. 

Kontakten til dit indre vil føre til forandringer i din måde at være i livet på, det vil blive lettere at undgå og forlade ubehagelige situationer, samt at opsøge mere livsbekræftende relationer - og på den måde kan du blive mere tilfreds og fri. Arbejdet kan være smertefuldt mens det står på, men vil give dig en ny følelse af, at være i live – og at være i livet.

Lær dig selv at kende med psykoterapi

Organisk psykoterapi tager udgangspunkt i kroppen som et hele, i samspillet mellem følelser, tanker og fornemmelser i kroppen. Det er ikke alt vi husker og er bevidste om, men kroppen husker for os. Ved at tage kroppen med i terapi og lære dens signaler at kende, lærer du mere om dig selv end hvis du skulle tale dig frem til at løse problemerne. 

Jeg kan tilbyde min kontakt og mit nærvær i samtaler med opmærksomhed på kroppen og dit indre liv. Jeg arbejder med stor respekt for din udvikling, i dit tempo og i din retning.

Med psykoterapi kan du for eksempel arbejde med:

  • Personlig udvikling, selvtillid og selvværd

  • Stress og udbrændthed

  • Sorg, tab og adskillelse

  • Krise og traume

  • Dine relationer; til din partner, familie, venner eller kollega

Du er velkommen til at kontakte mig

​Jeg tager gerne et uforpligtende samtale eller et kort møde med dig, så du kan finde ud af om jeg er den rette til at hjælpe dig. Du kan ringe til mig på telefon 22 98 70 17 eller skrive til mig på kontakt@ninabraendgaard.dk, hvis du ønsker at vide mere om psykoterapi.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Nina Brændgaard​

Lyngby Hovedgade 96, st,

2800 Kgs Lyngby

Tlf.:22 98 70 17

E-mail: kontakt@ninabraendgaard.dk

CVR: 31908035

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​​