Udtalelser fra mine klienter

Linda

Jeg fødte 5,5 uger for tidligt, og selvom det gik godt og min datter har det godt og er sund og rask, har jeg efterfølgende lidt af skyldfølelse og angst for at skulle føde igen. Jeg tog kontakt til Nina, som hjalp mig med at bearbejde fødselsoplevelsen, og fik mig til at forstå nogle ting om mig selv. Nina er dygtig, jordnær og en utrolig varm person. I dag ser jeg frem til at skulle have et barn mere en dag, og jeg vil bestemt gå hos Nina under graviditeten. Jeg kan kun give Nina mine varmeste anbefalinger.

Camilla

Af hjertet tak Nina for at hjælpe mig med at gøre plads til lillebror. Jeg vil altid huske dig for den smukke "hjemmeopgave" du gav mig.

Jeg vil varmt anbefale Nina. Efter at have haft en akut og kaotisk fødsel første gang, blev jeg anbefalet at tale med Nina her i min anden graviditet. Jeg var ikke helt sikker på hvad jeg skulle få ud af vores samtaler eller hvad hun kunne bidrage med, men valgte alligevel at tage samtalerne med åbent sind. Allerede ved første møde blev jeg enormt overrasket positivt. Udover at jeg følte mig tryg og godt tilpas, fik Nina med det samme sat tingene i perspektiv for mig. Hun hjalp mig med at være selvreflekterende over sidste fødsel, hvilket satte tanker og følelser igang, som jeg slet ikke var klar over fyldte så meget. Ligemeget om man har haft en god eller dårlig fødsel, eller det er første gang, vil jeg anbefale Nina. Hun hjalp med at åbne op og gøre plads til min næste fødsel. Hun gav råd, lyttede og hjalp med at tage næste skridt. 


Signe​

Jeg vil gerne sige tak til dig, for din støtte til at få bearbejdet de oplevelser, jeg havde ved min søns fødsel. Vores samtaler har udviklet mig som menneske, partner og mor, og har givet mig glæden ved at være gravid med vores andet barn tilbage.

Jeg mærkede oprigtig og professionel omsorg fra dig, og du behandlede mine følelser og tanker med respekt og indsigt. Du gav mig konkrete ideer og råd til at komme videre, og hjalp mig til at gøre op med negative følelser som skam og skyld.

Jeg vil med glæde anbefale dig til enhver, som har brug for sparring til graviditet, fødsel eller det at være mor.

Stine

Jeg vil meget gerne anbefale Nina. Nina er meget sød, dygtig, jordnær, forstående og det gør jeg havde og har stor tillid til hende. Hun gav mig alt den støtte jeg havde brug for.

Marie

Terapien har været min uundværlige støtte i en svær tid. Ville aldrig være kommet videre uden. Den har givet mig en større selvforståelse og en bedre mulighed for at klare livets udfordringer.

Maria

Jeg vil til hver en tid anbefale Nina.
Hun gav mig den bedste ro og fjernede min bekymringer under min graviditet.
Jeg har en stor fødselsangst, havde jeg inden jeg fik Barn Nr 1, som desværre ikke var gået væk 4,5 år efter nu hvor jeg venter nr2, derfor startede jeg hos Nina for, at få en ro i at skulle føde.
Men det var lidt den omvende verden, for i samarbejde med Nina, fandt vi den bedste løsning for mig (pks), så jeg kunne nyde min graviditet, og sove om natten. Det var en stor lettelse og en kæmpe sten fra mit hjerte der blevet fjernet, da jeg ikke skulle gå og tænke samt havde mareridt om fødslen resten af min graviditet.
Hun fik mig til at mærke mig selv, helt Derinde hvor angsten for fødslen sad,samt hun fik mig til at lytte til mig selv -fremfor at lytte til alle andre som havde en masse holdninger.
Hun fik mig landet det helt rette sted i min graviditet, hvor jeg hviler i mig selv og nu kan nyde min lille baby i maven.
Stor tak til Nina❣️

Rikke

Jeg vil gerne sige mange tak for, at jeg fik mulighed for at tale mine "traumer" igennem. Det gjorde, at jeg fik reflekteret og var meget bedre forberedt til denne fødsel.

Hvor min første fødsel kort fortalt var fire timers tortur med en krop, der løb løbsk, var min anden fødsel en fantastisk oplevelse, hvor jeg var mentalt til stede og havde overskud til at glæde mig over at møde mit barn.

Så tusind tak for din hjælp.

Susanne

Jeg vil skrive dig et par ord om mit fødselsforløb, som du kompetent hjalp med, at tale mig hen imod, selvom jeg nok mest var til et kejsersnit.

Sixten blev født ved en naturlig fødsel - jubiiiiii!

Fødselsforløbet var alt hvad jeg kunne drømme om. Vandet var gået aftenen før og kl 10.30 blev ve droppet opstartet og det virkede med stor effekt på mig. Allerede ved 100 ml/t havde jeg ekstremt kraftige veer, hvert andet minut. Efter godt to timer, hvor jeg mente, at nu var min smertegrænse nået, fik jeg akupunktur og lattergas, som alternativ til epiduralblokade, som min jordemoder mente var et skidt valg, ift selv at være aktiv i fødslen. Kort tid efter kunne jordemoderen konstatere, at jeg havde udvidet mig 9 cm på godt to timer. Efter omkring 30-45 min med presseveer kom Sixten til verden kl. 15.04.

Jeg vil gerne takke dig endnu engang for at have hjulpet mig til mentalt at holde døren åben for en naturlig fødsel.

En fantastisk oplevelse, som jeg ikke ville være foruden!​

Adresse

​Nina Brændgaard​

Lyngby Hovedgade 96, st,

2800 Kgs Lyngby

Tlf.:22 98 70 17

E-mail: kontakt@ninabraendgaard.dk

CVR: 31908035

★★★★★​

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​​